MITÄ BERARD AIT ON?                                                      In English

  


       

    BERARD auditory integration training (AIT), on kuuloaistin harjoitusmenetelmä, jonka on kehittänyt ranskalainen tohtori Guy Berard. Se on tarkoitettu korjaamaan kuuloyliherkkyyksiä, vääristymiä ja jälkikaikuviiveitä, jotka häiritsevät kykyä käsitellä kuuloaistimuksia normaalisti. Berard-harjoitusmenetelmää on käytetty maailmalla yli 40 vuotta.

 

    Berard AIT -koulutuksessa on kaksi 30 minuutin pituista harjoituskertaa päivässä. Harjoitusten välillä pitää olla vähintään kolme tuntia, ja koulutusjakso on kymmenen perättäistä päivää.  Asiakas kuuntelee kuulokkeilla ohjelmaa varten suodatettua ja moduloitua klassista musiikkia laajalla taajuusalueella.  Ohjelma on muunnettu kullekin asiakkaalle sopivaksi.Lue lisää englaniksi:

Does Berard AIT Work for Adults?

Why do Berard AIT?

Conferences


 

        Harjoituskerrat annetaan peräkkäisinä päivinä tai kahdessa viiden päivän jaksossa. Ohjelmaan kuuluu kolme kuulotestiä; alussa, keskellä ja lopussa.

Ensimmäinen kuulotesti on ilmainen eikä sitouta varsinaiseen hoitoon. 

Alle 5-vuotiaiden tai erityisongelmaisten lasten kanssa kuulotesti ei ole luotettava, mutta harjoitusohjelma voidaan silti suorittaa. Tällöin on erityisen tärkeää esitietolomakkeen huolellinen täyttäminen ja että lapsi suostuu käyttämään kuulokkeita.

Frequently Asked Questions